Hvem er jeg?

Ensomhed og ideal

Det gik meget stærkt med at tabe sig, da mit indtag af mad ikke var specielt stort, men udover at jeg ikke spiste ret meget, så trænede jeg selvfølgelig sindssygt meget. Jeg var så fokuseret på, at jeg skulle opnå min drømmekrop, men jeg var også påvirket af de sociale medier og piger i min omgangskreds, som alle havde en mening om, hvordan en piges krop skulle se ud.

I april 2013, omkring lockouten gik det meget dårligt for mig! Jeg var blevet meget asocial, ked af det, utilfreds, svag, sur. Jeg levede på en måde inde i min egen verden. I den måneds tid lockouten varede, trænede jeg mindst 5 dage om ugen. Det bestod af løbetræning 5 dage om ugen i 20 minutter – intervalløb. Derefter trænede jeg typisk mave og nogen gange trænede jeg også mine arme, men selvfølgelig ikke specielt hårdt, da de jo hurtig kan komme til at blive lige så store, som en mands.

På det tidspunkt var jeg blevet meget tynd. Jeg havde ingen former tilbage. Mine arme og skuldre var blevet svage. Dette skyldtes udelukkende, at jeg hverken fik nok mad eller den rigtige næring i øvrigt. Jeg må indrømme, at jeg ikke var køn at se på. Jeg var alt for tynd. Det er altså ikke specielt charmerende, at man kan se ens knogler!

Jeg fokuserede selvfølgelig kun på det, de fleste piger nok også er utilfredse med, som selvfølgelig er deres mave. Jeg havde på det tidspunkt ingen røv. Jeg havde meget tyndearme, som så svage ud. Mine kraveben kunne man tydeligt se, men de har dog altid være lidt synlige.

 Jeg var så langt væk fra virkeligheden, at jeg slet ikke sås med nogle af mine venner eller veninder under hele lockouten. De få gange jeg var sammen med nogle på min egen alder var, når vi var til konfirmationsforberedelse om torsdagen. Ellers så var jeg meget ensom.

På det allerførste billede, som jeg har vedhæftet, er det den smukke danske model Nina Agdal. Hun er en kvinde, som har den krop, jeg drømmer om! Jeg troede bare, at hvis man skulle opnå sådan en flot krop, så blev nødt til at sulte sig selv og dyrke rigtig meget cardiotræning. Det er dog først i år, 2014, at det er gået op for mig, at man på ingen måde behøver at sulte sig selv eller dyrke flere timers intens cardiotræning! En sund kost og en blanding af styrke – og cardiotræning er vejen frem!

Det ene billede, hvor jeg har en rød kjole på, er fra juleaften 2013, hvor jeg var meget tynd. Det andet billede er fra sommeren 2013, hvor I kan se mine kraveben og mine – på daværende tidspunkt – svage, tynde arme.IMG_3020

IMG_2506Louises billeder 512

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?