Min Kur/Diæt

Mine familie og venner

 I starten tog mine forældre det stille og roligt, og var meget støttende med at lave sund mad, men efter lidt over en måned stoppede de. Det resultat gjorde, at jeg begyndte at lave min egen mad – hvilket jeg elsker, da det giver mig mulighed for at spise det, jeg har lyst til, og jeg skal ikke tage hensyn til andre med hvad de godt kunne tænke sig at spise. Jeg elsker også at udforske med hvordan man kan lave mad på forskellige måder. Jeg har lige fra, da jeg var helt lille været en sand madelsker, og det er jeg skam stadig og hvis det stod til mig, så kunne jeg spise hele tiden.

Min familie og mine forældres venner blev bekymret over, at jeg ville tabe mig. Jeg tror godt, man kan sige, at der i hvert fald hos de voksne, gik en alarm i gang oppe i deres hoved om, at jeg havde fået anoreksi eller bevægede mig derhen ad, men jeg tror, at der vil være mange forældre, som vil blive bekymret, når deres 13-14 årige datter fortæller dem, at hun gerne vil tabe sig, selvom hun ikke er overvægtig.                               

Jeg hørte tit fra min familie og venner – specielt fra de voksne, hvor de f.eks. sagde: ”Du behøver da ikke at tabe dig”, ”Du er da flot, som du er” eller ”Nu er du da fjollet. Du er jo overhovedet ikke tyk”.  

Jeg blev så træt i længden af, at de mennesker omkring hele tiden sagde det til mig. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor de ikke bare kunne støtte mig og forstå, at jeg havde det rigtig dårligt i min krop og bare gerne ville være tyndere fordi så ville mit liv jo blive meget bedre.

Den eneste gang jeg fik af vide, at jeg var tyk, var fra en af mine daværende lærere i 7 klasse, hvor han sagde det foran nogen af mine klassekammerater. Jeg synes dette var yderst respektløst og en slags mobning. Jeg var ydmyget, og jeg blev meget ked af det. Det påvirkede mig lidt, men jeg glemte det overraskende hurtigt. Jeg er en pige, som ikke lader sig slå ud af dum kommentar eller lidt modgang. Jeg bliver kun mere motiveret, og jeg nægter at give op!

Der var lidt forskellige meninger fra mine venner omkring mit vægttab. Nogle synes det var sejt, at jeg ville tabe 6 kg i midten af januar slutningen af februar 2013 var der mange af mine venner og veninder, som synes det var rigtig godt klaret, og det var vildt at jeg bare blev ved.

Billedet som jeg har vedhæftet er fra februar 2013.

Louises billeder 100

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Kur/Diæt