Hej Verden!

Mit selvværd

I midten af december måned 2012 satte jeg mig et mål om, at jeg ville tabe mig. Jeg havde ikke et decideret mål om, hvor mange kilo det var, at jeg ville tabe. På det tidspunkt var jeg kun 14 år gammel. Jeg havde et ønske om, at jeg havde tabt mig til min konfirmation, som var den. 9 maj 2013. Jeg gik med troen om, at hvis jeg blev tynd nok ville alting blive godt. Jeg ville blive glad for min krop, få mange venner og veninder, få en kæreste, blive model osv. I det hele taget få det perfekte liv. Det troede jeg.

Jeg havde i mange år helt tilbage i 2. klasse måske tidligere desværre altid følt mig som en kæmpe, når jeg var sammen med mine veninder. Grunden til at jeg følte, at jeg var alt for stor var f.eks. når jeg sad ned, så fik jeg nogle store deller på min mave, men det gjorde mine veninder ikke. Jeg var bare større end dem. Jeg var så sindssygt jaloux på dem. Jeg gik med en drøm om, at jeg bare ville være så slanke som dem.

Det skyldtes ikke kun, at jeg synes, at jeg var for stor i bredden, men også min højde. Jeg var en af de højeste piger i min klasse på daværende tidspunkt. Jeg var også lidt højere end nogle af drengene, hvilket fik mig til at føle mig meget utilpas og forkert i min egen krop. Selvom jeg er 15 år nu, så kan jeg sagtens blive lidt usikker over min højde. F.eks. hvis jeg skal have høje hæle på, så bliver jeg lidt bange for, om jeg bliver den højeste. Jeg er kun 167,5 cm høj. Sjovt nok, så vil jeg rigtig gerne være højere, men alt det omkring højde osv. kan vi tage op en anden dag. Jeg er heldigvis aldrig rigtig blevet mobbet eller drillet i min skolegang.

Det var et lidt underligt tidspunkt, at jeg besluttede mig for, at jeg ville tabe mig. Lige i juletiden, hvor der er en masse slik og julefrokoster med en hel masse mad, men jeg var så målrettet, at jeg ville ikke acceptere at noget skulle stå i vejen for mit vægttab, men Billede fra et "photoshoot" i Tyrkiet i oktober 2012. Få måneder inden jeg begyndte at tabe mig.også mit forbedring af mit selvværd. Jeg har aldrig oplevet mig selv så målrettet og fokuseret på noget før.

Jeg har vedhæftet nogen billeder fra oktober 2012. Få måneder inden jeg startede med at tabe mig. Billederne er taget i Tyrkiet. Inden jeg besluttede mig for, at tabe mig var jeg på ingen måde stor! Jeg var bare så ked af min krop. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg måtte gøre noget. Jeg anbefaler ikke piger, at gøre det med mindre man selvfølgelig er meget overvægtig, men sørg nu for at få proffesionel hjælp! Så I ikke ender, som jeg gjorde fordi det er bestemt ikke sjovt – trust me! Ellers så gælder det bare om at leve et liv med sund mad, en masse motion og en positiv indstilling på livet!

Fortsættelse følger…

DSC_0134

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!