Compliment people. Magnify their strengths, not their weaknesses

Den bedste beslutning, som jeg har taget for mig selv

Efter den situation, som jeg beskrev for jer i det tidligere indlæg, tog jeg en beslutning, som virkelig har været den klogeste og bedste beslutning, som jeg nogen sinde har taget for mig selv!

Jeg havde snakket med mine forældre om, at jeg meget gerne ville have en kostvejleder, da jeg ikke kunne holde ud at leve på den her måde mere. Jeg ødelagde mig selv fysisk og psykisk! Jeg kunne bare ikke leve mere, hvis det fortsatte. Jeg levede et meget stramt liv. Ingen livsglæde, ingen håb, ingen energi. Mine forældre bakkede mit forslag op og de syntes, at det var en rigtig god ide. Jeg søgte inde på nettet. Det var meget svært syntes jeg, at finde en, som jeg virkelig stolede på, og som jeg var sikker på, ville kunne hjælpe mig igennem dette forløb, som jeg snart startede.

Jeg læste nogle blogs, hvor der var nogen danske bloggere, som havde den samme kostvejleder, og de var meget tilfredse med hende. Jeg blev derefter så opsat på, at jeg bare måtte have den samme kostvejleder som dem! Jeg havde en rigtig god fornemmelse i min mave, da jeg læste lidt forskelligt om hende. Jeg snakkede med mine forældre om det, og min far var helt med på, at det skulle være den kostvejleder hvorimod min mor var lidt mere tøvende. Hun ville være helt sikker på, at det var den rigtige, og at hun virkelig kunne hjælpe mig ud af anoreksien. Hun ville gerne snakke med hende og vide lidt om hende, inden vi bookede en tid hos hende. Min mor snakkede med hende, og hun blev lige så opsat på, at det skulle være hende, som jeg var. Derefter fik jeg allerede en tid en uge efter, altså den 15. januar. Min kostvejledere blev Gitte Høj fra Altid Slank. Sindssyg sød og dygtig kvinde! Det var nok den bedste beslutning, jeg har truffet i dette forløb!mmmm

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Compliment people. Magnify their strengths, not their weaknesses