Grænser blev overskredet

Konsekvenser for min krop

I mit forløb hos Gitte har hun støttet mig og været meget forstående. Hun har i den grad også fået mig til at overskride rigtige mange svære grænser, som jeg ikke troede var mulige at overskride.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 I Starten af mit forløb, dvs. i januar 2014, hos Gitte var jeg overbevidst om, at min forbrænding var meget dårlig, men Gitte blev ved med at sige, at den var god. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke rigtig troede på hende, da jeg ikke kunne forstå, hvorfor jeg så har været større, end det jeg er i dag. Jeg har med tiden måtte give hende ret i at min forbrænding er udmærket.

Undskyld mit sprog, men jeg bliver nødt til at skrive det her på denne her måde; jeg havde rent ud sagt fucked min egen krop fuldstændig op. Jeg havde sat min udvikling helt i stå. Jeg mistede min menstruation i februar 2013. Jeg mistede mine kvindelige former. Mine hormoner virkede heller ikke optimalt. Det er helt forfærdelige konsekvenser, der kan medfølge, hvis man når alt for langt ud! Det er intet, jeg ønsker for nogle piger at opleve – nogensinde!

Min krop forbrændte alt, hvad jeg spiste, da den ikke vidste, hvornår den skulle have mad igen. Så jeg følte på en måde, at det var okay at spise. Jeg kunne spise konstant, uden at jeg tog på. Det var skønt! Det var sjovt at se mine klassekammeraters ansigt, da de så jeg begyndte at have mad med i skolen. Jeg har normalt aldrig haft mad med i skolen, undtagen da jeg gik i de mindre klasser. Normalt ventede jeg bare til jeg kom hjem fra skole, hvis jeg overhovedet ville have noget at spise. I starten kunne mine klassekammerater ikke lade være med at kigge, når de hørte jeg begyndte at åbne sølvpapir osv, men nu er de blevet vant til, at jeg larmer med mit sølvpapir i timerne, hihi.

Billedet nedenunder er fra maj 2014.

foto

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grænser blev overskredet