Konsekvenser for min krop

Positive forandringer

Jeg startede ud med at komme hos Gitte hver 14 dag, så hun kunne holde øje med mig, og sikre sig, at det gik i den positive retning. Jeg følte mig meget hurtig tilpas hos hende, og jeg var mere end klar til at gøre mit allerbedste for at blive en sundere, gladere og fit pige.

Jeg kunne meget hurtig se og mærke forandringerne, som skete med min krop og mit humør. Min krop var blevet meget let, energisk og stærk. Jeg ændrede mig meget fysisk. Jeg havde endelig fået bare lidt numse, så på en underlig måde kunne jeg mærke, når jeg gik, at jeg faktisk havde en numse. I tænker nok det lyder meget underligt, men sådan havde jeg det altså. Mine bryster begyndte at vokse. Jeg begyndte at få kvindelige former. Min muskelmasse blev større. Det var så vildt at vide, at jeg f.eks. kunne lave pull’s up, hvilket jeg aldrig havde troet ville ske, da jeg overhovedet ingen armkræfter har eller stærke skulder nok til at løfte min egen kropsvægt. Inden jeg startede hos Gitte kunne jeg stort set ikke åbne et glas f.eks. et syltetøjsglas eller løfte ting over 5 kg, uden jeg var ved at dø, fordi jeg var så svag.

Jeg havde fået overskud. Jeg begyndte også at kunne følge meget bedre med i timerne og forstå de ting, vi lærte, meget hurtigere end jeg normalt har kunnet. Mit humør ændrede sig i det hele taget også. Jeg var blevet en mere gladere, positiv og mere livsglad pige. Bare det at jeg kunne se, at de forandringer, som der skete med min krop skete på en positiv måde, hvorimod at jeg førhen tænkte, at jeg ville blive tyk. Det motiverede mig endnu mere til, at jeg sagtens kunne vinde over min spiseforstyrrelse, men at jeg også følte, at jeg fik lidt mere kontrol tilbage efter, at jeg fik brudt en grænse med, at jeg skulle spise brød, mandler og større mængder, hvor jeg før følte at jeg havde mistet ALT min kontrol, og at jeg bare blev nød til at stole på Gitte, at det ikke vil ændre min krop på en negativ måde.

Det første billede som jeg har vedhæftet er fra marts måned 2014 og det sidste billede er fra februar 2014 til min fars fødselsdag.

foto1IMG_3108

Kys Louise

2

  • Pernille

    Det er dejligt at se at du er slank men ikke tynd. Der er ikke noget galt i at være slank men det er i mine øjne grimt at være tynd. Håber på alt det bedste for dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej søde Pernille,
      Tusind tak! Jeg er rigtig glad for din kommentar. Jeg har lidt samme holdning som dig. Jeg synes også det er pænest at være slank. Jeg er ikke så vild med piger eller drenge for den sags skyld, som er for tynde, men der er nogen, som er født tynd og som har meget svært ved at tage på, så derfor vil jeg helst ikke sige, at det er grimt 🙂
      Knus <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konsekvenser for min krop