SMILE MORE, IT MAKES YOU BEAUTIFUL

Slap linje af hensyn til kost og træning

kage kaage Jeg blev konfirmeret en torsdag, Kristi Himmelfartsdag 2013. Om fredagen hvor min familie og jeg gik og ryddede op, spiste jeg i skjul min lagkage, som mine forældre havde fået lavet til min konfirmation uden, at nogen opdagede det, hvilket ikke var normalt på nogen måde for mig! Jeg forstod ærligtalt ikke, hvad der gik af mig.

Om lørdagen skulle jeg til konfirmation hos min skønne og tætte veninde. Jeg kan huske det, som om det var i går.

Hun havde bestilt en god tre-retters. Til dessert fik vi et kæmpe, stort stykke chokoladekage. Jeg kan tydeligt huske, at jeg sad, og diskuterede med mig selv oppe i mit hoved, om jeg skulle spise dette stykke kage eller, om jeg bare skulle lade være. Jeg kom frem til den konklusion, at det var min venindes konfirmation, og jeg skulle nyde dagen og fejre hende samt at huske at leve livet. Da jeg besluttede mig for, at jeg skulle spise det her stykke chokoladekage, så var der en stemme oppe i mit hoved, som hele tiden snakkede til mig og sagde, at jeg IKKE skulle spise hele stykket! Jeg endte dog med at spise hele stykket, og jeg tror faktisk, at jeg var den eneste ved mit bord, som spiste hele stykket, men under hele desserten sad jeg og mærkede på min mave. Jeg tror vel godt, at man kan sige, at jeg lige skulle tjekke, at jeg ikke var blevet tyk på 20 minutter. Det lyder ret dumt – I know, men sådan var det. Det kom helt bag på mig, at jeg kunne spise hele det store stykke chokoladekage også for anden gang på en uge!

Jeg trænede heller ikke i fire dage i træk. Dette var meget underligt for mig, da jeg normalt trænede 5 dage om ugen hvis ikke mere, men også at jeg normalt var så streng omkring min kost og træning.

De overstående billeder er min fine lagkage fra min konfirmation. Billedet som er nederst i indlægget er også fra min konfirmation, hvor min skønne veninde holder en smuk tale for mig.kagee

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMILE MORE, IT MAKES YOU BEAUTIFUL