At leve livet

SMILE MORE, IT MAKES YOU BEAUTIFUL

SMIL - BLOG SMIL-BLOG viungeDer er noget, som jeg har gået og tænkt på i et stykke tid er, når jeg er ude i offentligheden, så er der meget få mennesker, som smiler. Det er hellere ikke altid de smiler igen, når man smiler til dem. Jeg synes personligt, at det er en skam, at så få mennesker smiler. Et smil er det, der gør dig smuk!

 Jeg må dog indrømme, at jeg hellere ikke altid smiler til folk. Jeg har det meget med at gå i mine egne tanker eller, at jeg kan have en dårlig dag, hvor jeg ikke føler, at jeg har overskud til at smile, så jeg ender med at se sur ud eller snobbet.

 F.eks. så har jeg hørt fra folk, at de troede, at jeg var meget snobbet fordi, at jeg ikke smilede til dem den dag, de havde set mig, men da de så kom til at møde mig og lære mig at kende, så synes de ikke, at jeg var snobbet på nogen måde. Jeg tænker lidt, at det må være mit ansigtsudtryk, men igen er det godt, at smile og vigtig fordi folk får et meget bedre indtryk af dig! Det er i det hele taget vigtigt at være glad! Personligt så bliver jeg rigtig glad, når folk smiler til mig eller de smiler igen. Jeg bliver glad, når jeg ser folk er smiler og griner.

Kys

Louise

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At leve livet