Slap linje af hensyn til kost og træning

Værste sommerferie

Sommerferien 2013, var for mit vedkommende nok den værste sommerferie jeg har haft! Jeg var meget alene, da de få venner, jeg havde på det tidspunkt var taget på ferie, og jeg skulle ikke på ferie den sommer, men jeg var dog lidt sammen med dem, da de kom hjem, men jeg var meget ensom, da jeg havde mistet rigtig mange venner. Det eneste sted, jeg var henne på ”ferie” var på Ærø, hvor størstedelen af min mors familie bor.

Vi skulle fejre min mormors 70 års. Vi var til en stor fødselsdag på en lille, hyggelig kro. Jeg ville selvfølgelig ikke spise den mad, som blev serveret. Jeg har aldrig oplevet min krop være så sulten før! Jeg havde kun fået en meget lille morgenmad, og jeg indtog intet af de tre retter, som vi fik til min mormors fødselsdag. Da det hele var så traditionel dansk mad, og jeg var bange for, om de havde stegt det i smør eller olie eller, at de havde proppet det med en hel masse salt eller fyldt med sukker. Jeg kunne på det tidspunkt kun forestille mig de værste ting, som de kunne have gjort med maden. Jeg havde overhovedet ingen kræfter til at lege med mine to små, skønne fætre, som jeg kun ser en eller to gange om året. Jeg havde så dårlig samvittighed.

 Jeg følte mig så svimmel og havde bare lyst til at sove. Jeg indtog først noget mad igen, da vi kom hjem om aftenen. Det var dog heller ikke specielt meget mad, jeg indtog der.

Mine sommerferie bestod ellers bare i at træne, være lidt sammen med et par veninder ellers ikke rigtig andet.

De følgende billeder er taget på min tur til Ærø. Det skal dog lige siges, at jeg har været meget tyndere end jeg er på de her billeder. Jeg har dog bare ikke nogen billeder fra det tidspunkt.

Louises billeder 460Louises billeder 463

Kys Louise

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slap linje af hensyn til kost og træning