How I am feeling right now

SEE YOU LATER DENMARK

P7160051P7160026P7160010P7160005Hej kære læser,

Nu kører jeg lige om lidt ud i lufthavnen, og derefter rejser jeg til Alanya. Jeg glæder mig, så sindssygt meget! Nu glæder jeg mig bare til, at kufferterne er afleveret, da jeg er lidt bange for overvægt, hihi.

På de øvrige billeder har jeg mit ‘rejseoutfit’. Har I iøvrigt set min nye helt fantastiske taske fra Malene Birger? Ih, den er altså skøn! Der skal nok komme meget mere på bloggen om den.

Jeg vil også blogge nede fra Alanya, men billeder fra selve Alanya kommer nok først på bloggen, når jeg kommer hjem. Ellers så er I mere end velkommen til, at følge mig på Instagram, hvor jeg helt sikkert vil poste en masse skønne billeder dernede fra. Jeg hedder i øvrigt lullemus på Instagram.

Jeg er godt nok spændt over om, hvordan jeg taklere, at jeg kommer ud af min trygheds zone og faste rutiner, men jeg er sikker på, at det nok skal blive en rigtig god tur for mig, hvor jeg kommer til, at lære min egen krop bedre at kende, og jeg slapper mere af med hensyn til træning og kost. Jeg er dog sikker på, at de første to dage nok bliver de sværeste for mig, men alting skal nok. Det er jeg sikker på!

Næste gang jeg blogger er sikkert fra poolen, hihi

Ha’ en fortsat skøn ferie!

Kys Louise

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

How I am feeling right now