BLACK AND WHITE

FRA STØRRERE TIL ANORETISK TIL NORMALVÆGTIG

Jeg synes, at det var på tide, at I fik lov til at se forskellen fra da jeg var større til, at jeg fik anoreksi til, at jeg kom op i vægt igen og næsten på vej ud af min spiseforstyrrelse. Jeg har efterhånden blevet spurgt en del fra piger, som har været meget nysgerrig.

På det første billede fra venstre side er fra 2012, hvor jeg var større. Billedet er taget i Alanya, da jeg var på sommerferie der. Det fra højre side er fra i år 2014, hvor jeg kæmper for at nå ud af anoreksien, men jeg er blevet normalvægtig igen. Billedet er også taget i Alanya. For godt omkring en lille uges tid siden.

På det sidste billede fra venstre side er fra sidste år 2013, hvor jeg havde anoreksi, men det var ikke, hvor jeg var tyndest.

Min ærlige mening er at jeg synes, at min krop er blevet langt pænere nu, hvor jeg er blevet markeret, stærkere og jeg endelig får den næring, som min krop har brug for! I kan stadig se at jeg er slank, og det har langt fra skadet mig at spise. Jeg dyrker mest styrketræning, og ikke nær så meget cardio, som jeg har gjort. Så piger, styrketræning er kun godt for os! Vi bliver ikke store. Vi får en fit krop, som er stærk, men samtidig feminin, men husk at det er ikke kun styrketræning, som har gjort det, men også den rette næring. Kosten betyder en del! Husk på at I skal have brændstof til at træne.
Jeg er blevet meget stærkere og jeg har endelig rigtig lyst til at leve.

20140728-193638-70598255.jpg

20140728-193638-70598328.jpg

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK AND WHITE