En enorm mursten blev fjernet fra mine skuldre

Man bliver, hvad man spiser – jeg blev en gulerod

Perioden fra sidst i juni 2013 til omkring januar 2014 levede jeg stort set af gulerødder og æg. Selvfølgelig også noget kød og grøntsager. Jeg spiste godt og vel 2 kg gulerødder om dagen, hvis ikke mere og 10-12 æg om dagen. Rigtig klamt synes jeg, når jeg sidder og tænker tilbage på det.

Jeg endte med at få gule/orange hænder. Mit ansigt blev også gult/orange. Det kunne jeg heldigvis dække med make up, men jeg kunne ikke rigtig selv se, at jeg var lidt orange i ansigtet, men det kunne min kosmetolog, når hun ordnede mit ansigt. Det var først, da hun sagde, at jeg var gul i ansigtet, at jeg lagde mærke til det. Hun spurgte sådan lidt for sjovt om jeg spiste mange gulerødder. Der måtte jeg jo indrømme, at det gjorde jeg.

Jeg fik også mange bemærkninger omkring mine hænder! Det kunne f.eks. være: ”Har du leget med selvbruner?”. Folk kunne også spørge for sjovt, om jeg spiste mange gulerødder, siden at jeg havde så orange hænder. Der kom en gang en dame hen til mig i fitness og gav mig råd omkring selvbruner, da hun så mine hænder. Jeg må indrømme, at når nogen mennesker spurgte, så løj jeg lidt, da jeg var så træt af at få den samme kommentar hverdag.

Min kostvejleder, Gitte spurgte også som noget af det første om det var normalt, at jeg havde så røde/orange hænder. Jeg løj for hende og fortalte hende, at det var bare fordi, at jeg havde været ude i kulden, men senere hen da hun spurgte om min kost måtte jeg erkende, at det var fordi, at jeg spiste alt for mange gulerødder.

Jeg var f.eks. i et modeshow i februar måned, hvor damen, som stod for det, troede, at jeg løj over for hende, da hun blev meget bange for, om jeg havde selvbruner på, fordi så måtte jeg ikke bære det tøj og i hvert fald ikke de hvide konfirmationskjoler. Jeg måtte så fortælle hende, at det var gulerødder, men jeg kunne dog se på hendes ansigtsudtryk, at hun troede jeg løj.

Mine forældre var meget bange for om de orange hænder nogensinde ville gå væk, og bad mig om at spørge min kostvejleder om det.

Grunden til at jeg spiste så mange gulerødder og æg, var simpelthen, at jeg var meget bange for at spise andet, da jeg havde ’hørt’, at man ikke ville tage på af æg og gulerødder. Det er dog ikke en rar følelse, man får i kroppen af at spise mange gulerødder. Man føler sig meget oppustet og tung.

De orange hænder og det i ansigtet er heldigvis forsvundet efter, at jeg er begyndt, at få den næring, som min krop har brug for. Nu er der da nogle af mine venner, som synes, at det er sjovt, at drille mig med det, og jeg griner, da også en del over det, da det heldigvis er væk nu.

Man bliver, hvad man spiser, hvis man spiser for meget af det.

Det første billede kan i sammenligne med min veninde, som havde en’ normal’ hånd også min orange hånd, hvis der er nogen, som er i tvivl er min hånd den til højre. Det har dog været meget værre, men jeg har ikke rigtig nogen billeder, da jeg gemte mine hænder især på billeder. Det billede er fra da jeg begyndte at få den rette næring. Jeg mener, det er taget fra maj-juni måned. Det er kun fornyeligt, at jeg har fået ‘normale’ hænder igen, men i aner ikke, hvor glade jeg er, når mine venner siger, at jeg ikke har orange hænder mere!

Det sidste billede er taget længere tid før. Dog ikke i den bedste kvalitet, men jeg håber, at I kan fornemme, hvor orange mine hænder har været. Det billede mener jeg er fra marts måned.

Gulerod indlæg1Gulerod indlæg

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En enorm mursten blev fjernet fra mine skuldre