PEOPLE HATE YOU BECAUSE YOU'VE GOT SOMETHING THEY WANT

Up and downs – part 2

I de forrige indlæg hvor jeg beskrev mit morgenmåltid, som jeg spiste i Alanya. I kan finde det lige her, hvis I ikke har læst det.

Til frokost spiste jeg faktisk ikke specielt meget. Jeg spiser normalt en større frokost, når jeg er hjemme i Danmark, men jeg har ikke rigtig nogen appetit, når det er så varmt. Det eneste det blev til, når jeg spiste frokost var kolde grøntssager. Til eftermiddags måltid kunne man hente vandmelon ved poolbaren, hvilket var så lækkert. Dejlig kold vandmelon – intet bedre i den varme! Efter den tur er jeg blevet helt vild med vandmelon, hihi. Ellers en masse vand.

Mine forældre og jeg havde taget noget rugbrød og knækbrød med. Så vi var sikre på, at jeg fik kulhydrater, da min krop har brug for det. De andre gange vi havde været i Alanya var vi ikke så vilde med deres brød, så vi valgte selv at tage noget med.Så der spiste jeg, som jeg også gør i Danmark en skive rugbrød og to skiver knækbrød. Vi havde også købt mandler dernede. De smagte så godt! Roasted mandler – mums!

På nogen af de nedenstående billeder kan I se en rigtig flot udstilling, som hotellet havde lavet til aftensmaden. Den måtte jeg altså bare vise jer. Så flot at man kan lave det ud af vandmeloner! Vi spiste dog kun hjemme en dag. Maden på tallerken er fra min frokost.

P7180174 P7180175 P7180176 P7180177 P7180179 P7180181

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEOPLE HATE YOU BECAUSE YOU'VE GOT SOMETHING THEY WANT