Leather, Leather and more leather

Det hele ville også være meget lettere, hvis jeg bare fik anoreksi

Det ville være meget lettere, hvis jeg bare fik anoreksi, fordi så ville jeg blive tynd.

NEJ, det ville det i hvert fald ikke være! Jeg gik også rundt med en lignende tanke om, at hele mit liv ville blive så perfekt. Jeg har og hører stadig om piger, som ville ønske, at de havde anoreksi i det hele taget en spiseforstyrrelse. Det gør mig rigtig ked af, at høre det fordi, at de piger på ingen måde er klar over, hvor hårdt det er for en både fysisk og psykisk!

Ens selvværd bliver kun dårligere. Du er stadig på ingen måde tilfreds med din krop.

Det ødelægger en. Du enten mister eller bliver bagud med din udvikling, hvilket er helt forfærdeligt. Jeg mistede min menstruation, men jeg fik heldigvis den tilbage ved at få den rette næring. Jeg mistede alle mine former. Ingen numse ingen bryster. Jeg har muligvis gjort sådan, at jeg nok ikke bliver meget højere, hvilket jeg er ked af.

Udover min udvikling mistede jeg mit glimt i øjet, og hele min udstråling. Det fik jeg tilbage. Jeg fik helt matte øjne. Min venner og familie kunne godt se, at der var noget anderledes ved mig. Da jeg så endelig fik mit glimt tilbage i øjnene fik jeg også kommentarer på det, hvilket faktisk var meget overraskende for mig, fordi ingen havde kommenteret det med min udstråling før, at jeg fik det tilbage, så jeg var ikke selv klar over det. Jeg fik lige pludselig skinnede øjne, som udstrålede liv og glæde.

Jeg mistede al min energi. Jeg blev sløv og træt. Jeg blev asocial. Jeg havde ikke lyst til, at være sammen med nogen. Jeg ville kun være alene, og helst derhjemme. Alt det har ændret sig markant.

P8270114

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Leather, Leather and more leather