Up and downs - part 2

Er jeg smuk uden make up?

 

IMG_1237

Mange piger inklusiv mig selv kender nok til, at vi ikke ’tør’ at gå uden make up. Vi er bange for, at vi ikke er smukke nok. Vi vil meget gerne ligne en Victoria Secret model 24/7. Det er grænseoverskridende for mig at dele et billede af mig uden make up og uden diverse redigeringer.

”Jeg ligner et lig uden make up”. Den sætning har jeg hørt mange gange fra b.la. mine veninder, men også mig selv.

Jeg må indrømme, at min selvtillid og selvværd ikke er i top. Begge ting har været meget dårligere, men er dog blevet bedre med tiden. Jeg har dage, hvor mit selvværd og selvtillid er helt i bund, hvor jeg bare står og sviner mig selv til foran spejlet og ville ønske, at jeg var en anden. Det lyder måske meget ekstremt, men jeg må indrømme at jeg har givet mig selv en lussing op til flere gange fordi, at jeg ikke kunne lide mit eget udseende.

Jeg sammenligner mig med en masse andre piger. Det kan f.eks. være ”Hvorfor er du ikke så brun, som hende der?” eller ”Hvorfor har du ikke et lige så flot smil, som hende der?”.

Jeg har personligt haft det sådan, at jeg meget gerne ville være ’perfekt’, selvom der ikke findes noget som ’perfekt’.

Mit hår skulle sidde perfekt, mit tøj skulle være perfekt, mit liv skulle være perfekt, min krop, min make up – kort sagt ALT skulle være perfekt. Med tiden har jeg lært at give slip på det. Det har gjort mit liv meget lettere at leve. Vi piger bliver nød til at acceptere hvordan vi er. Vi er alle sammen forskellige og gudskelov for det! Vi har alle forskellige personligheder, meninger, stil, udseende osv. Det gør os specielle!

Det er b.la. derfor, at det er så utrolig vigtigt, at vi piger husker, at komplimenter hinanden, men også at vi hviler i os selv, og lader vær med, at sammenligne os med en masse andre. Man bliver ikke andet en frustreret og ked af de. Det er fint, hvis vi piger kan inspirer hinanden, men vi skal ikke gøre hinanden misundelige på vores udseende.

Vi kan ikke ligne en supermodel 24/7, selvom vi meget gerne vil det. Ikke engang supermodellerne gør det.

Husk på at du er smukkere end du tror.

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Up and downs - part 2