WHITE AND YELLOW

JEG HAR BRUDT EN STOR GRÆNSE I DAG

P8190116 P8190112

I dag brød jeg en stor grænse i dag. Jeg valgte at gå i skole uden make up. Jeg var nærmest lidt ‘bange’ og nervøs for hvad andre de andre på min skole tænkte. Jeg begyndte, at bruge make up i 6. klasse, mener jeg. Efter at jeg startede, turde jeg ikke gå uden make up i skolen, så endelig det sidste halve år tilbage af 9. klasse var jeg ligeglad med hvad de andre tænkte, og jeg havde kun lyst til, at gå med make up, når jeg skulle noget andet end at gå i skole.

Nu hvor jeg lige er startet i 10. klasse har det kun taget mig en uge, at tage mig sammen til at ‘turde’ gå uden make up. Det er endelig ret fjollet, at jeg har haft det på den måde.

Jeg er stolt af mig selv, at jeg gjorde det selvom jeg var ved, at bakke ud af den udfordring, som jeg havde givet mig selv. Jeg tror på, at det er sundt, at udfordre sig selv og bryde ens grænser. Jeg bliver i hvertfald glad, når det så lykkedes! Ens hud har også brug for nogle make up frie dage, så den kan ånde og hvor den ikke er dækket af en masse make up. Som en bonus fik jeg også komplimenter, da jeg ikke havde make up, hvilket er skønt, at få af vide, når man virkelig er usikker på sig selv over sådan en dum ting.

 

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WHITE AND YELLOW