J'AIME BIEN LA FÊTE

Min højde og vægt

Nu er der efterhånden en del, som har spurgt mig om; hvad jeg vejede, da jeg var størst, og da jeg havde anoreksi. Af den grund tænkte jeg, at det ville være lettere for os alle sammen, hvis jeg skrev et indlæg omkring det.

Jeg er en pige, som lige er blevet 168 cm. Jubii, for det i øvrigt, men selvfølgelig er jeg ikke tilfreds med min højde, da jeg mere end noget andet gerne vil op på 173, så jeg ville kunne udleve en af mine største drømme.

Da jeg var størst var jeg en 167 – 167,5 cm høj. Ikke så relevant med de 0,5 cm til eller fra. Jeg vejede 64 kg. Ikke specielt meget faktisk i forhold til min højde. Jeg er sikker på, at hvis jeg havde haft den viden, som jeg har i dag, at ville kunne træne mig til en flot krop med samme vægt. Få lavet fedt om til muskler, men jeg er blevet meget glad for min krop, som den er nu. Der er selvfølgelig altid noget, som jeg gerne vil have skal være anderledes, men jeg tror bare aldrig, at man kan blive helt tilfreds med sig selv, men jeg vælger derimod at det ikke skal påvirke mig. Jeg kan træne mig til det, og så længe min krop får den helt rette næring. Så må jeg bare arbejde hårdt for at opnå det!

Da jeg var nede på min mindste vægt, da jeg var meget syg af min anoreksi vejede jeg max 50 kg. Jeg har under min spiseforstyrrelse højst ligget på 53 kg. Dengang synes jeg alt andet var uacceptabelt.

 

Billedet er fra min rejse til Alanya i sommerferien 2014, hvor jeg var ude og løbe en morgen tur. Det var også der, hvor min kæmpe grænse blev overskredet.

P7180083

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

J'AIME BIEN LA FÊTE