Det hele ville også være meget lettere, hvis jeg bare fik anoreksi

ON THIS RAINY DAY

P8310040P8310080P8310031P8310092P8310104P8310072

T-shirt – only// Nederdel – Gina Tricot// Biker boots – Billi Bi // Læderjakke – mbyM

God eftermiddag søde læsere!

Jeg vil såmænd bare vise jer dette outfit, som jeg har på, på denne regnfulde søndag. Jeg drømmer mig tilbage til de varme sommerdage, når vejret er så kedeligt som i dag, men vi må nok til at indse, at det er ved at blive efterår. Jeg har faktisk på ingen måde lyst til, at have lange bukser på endnu, hehe, men jeg glæder mig faktisk til varme striktrøjer og at hygge indenfor, hihi.

Endnu en gang kan I se min nye læderjakke i action. SÅÅ vild med den! Ellers så har jeg et meget enkelt outfit på i dag. Jeg har tilsat mine bikerboots for, at gøre outfittet lidt mere råt.

I dag har jeg ellers bare ordnet et masse praktiske ting ude af. Vi er i øvrigt i gang med, at lave vores stue om herhjemme, så der larmer og roder en del. Jeg glæder mig sådan til, at vise jer det endelige resultat!

Jeg er virkelig ked af, at jeg har været så fraværende, men jeg har virkelig haft travlt med skole, en hel masse arbejde de sidste par dage, også vil jeg også gerne have tid til min træning, men i næste uge skal jeg ikke arbejde nær så meget, så der har jeg forhåbentlig meget mere tid!

Har I læst mit indlæg, som  jeg lagde ud tidligere i dag? Det handler om, at der nogle, som tror at deres liv ville blive ‘perfekt’, hvis de fik en spiseforstyrrelse. I kan læse det lige her.

 

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det hele ville også være meget lettere, hvis jeg bare fik anoreksi