TODAY

Up and downs – part 3

 

Til aftensmaden havde jeg en del mere appetit end jeg havde til frokost, hvilket faktisk er lidt underligt, da det jo nærmest var lige så varmt, som til frokost. Den første aften valgte jeg bare en simpel salat, og de andre aftner fik jeg fisk og salat. Mest rejer. Til dessert blev der stort set altid serveret frisk frugt – så lækkert!

 

Jeg fik mig også en ny ynglings restaurant dernede. Den lå lige nede til havnen, men jeg kan ikke huske navnet lige nu, men hvis der er nogen som er interesseret, så vil jeg selvfølgelig finde ud af det.

 

Hver aften når vi skulle vælge en restaurant kiggede jeg MEGET grundigt på menuen inden vi satte os ind. Mine forældre var meget forstående, og spurgte også hele tiden ind til om der var noget som jeg kunne spise. Nogle af aftener skulle vi dog ud og spise med nogen venner, hvor de havde valgt restauranten, så jeg ville ikke være til besvær og at de ikke skulle tage hensyn til mig, da det er virkelig noget, som jeg føler er et nedelag på grund af, at jeg føler at min spiseforstyrrelse får lov til at vinde.

 

Den første aften var meget svær for mig, da jeg ikke anede hvad jeg skulle vælge, og jeg ville ikke være til besvær for min familie af hensyn til restaurant. Derfor valgte jeg en salat, da de var det første jeg spottede. I det hele taget var det bare meget svært for mig, da jeg var ude af min ’comfort zone’, og anorektiske tanker i hovedet, men efterhånden som med dagene slappede jeg mere af med maden.

P7170029Den første aften, hvor jeg fik salat. Rigtig fin anretning.P7190296

En af de andre aften. Jeg var dog ikke så vild med det mad jeg fik serveret her.P7190293

Et billede hvor I også kan se hvad mine forældre fik.P7230792P7230791Min ynglings resturant dernede. Vi besøgte den tre gange, hihi. Så lækkert – mums. Den fortjener altså to billeder.P7220741Dette måltid var også virkelig godt!

P7170035P7170037Det fik vi til dessert de fleste aftner. Jeg er blevet så vild med vandmelon efter den rejse, hihi.

I må meget undskylde billedernes kvalitet, men det var meget svært at få taget ordentlige billeder med en hel masse farverige, blinkende lamper.

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY