Up and downs - part 3

WHAT TO WEAR TO THE BEACH

 

P7180024P7180035P7180036P7180027P7180033P7180023P7180038

 

Shorts – Levis / Kimo – Asos / Sandaler – Aldo / Bikini – To die for

Godformiddag (godmorgen for nogle)!Selvom vejret ikke ligefrem er det bedste til at ligge på stranden, så tænkte jeg alligevel at jeg ville vise jer hvad man kan have på, når man tager på stranden. Mon ikke vejret snart bliver godt, så vi lige kan nå at nyde det inden vi starter i skole igen?

 

Kimonen synes jeg er så fin fordi, at den er så lang og med hel masse blonder. Den er ikke varm efter min mening. Perfekt lige til at dække sig lidt, når man skal til stranden eller hjem fra stranden. Udover det så har jeg mine Levis shorts på, som jeg er meget glad for, da jeg har ønsket mig den i efterhånden et par år og sidste år fandt jeg dem på en svensk hjemmeside, så der måtte jeg selvfølgelig eje dem, hihi. Til sidst min ynglings bikini, som er fra To die for. Jeg har modellen ‘Thinking Of You’. Det jeg rigtig godt kan lide fra dette mærke er for hver ordrer de får donere de 10 kr. til Svensk forening mod spiseforstyrrelser. Det er  selvfølgelig noget, som jeg støtter 100 % op om! Jeg fandt faktisk først ud af det efterfølgende.

I kan finde tingene på de overstående links, som jeg har vedhæftet.

I dag skal jeg have ordnet en masse praktiske (lidt kedelige ting), men det kan jeg lige så godt eftersom vejret er dårligt. Jeg var på arbejde igen i går på mit nye arbejde og hold nu op, hvor er jeg altså glad for det! Hvad er jeres planer for i dag?

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Up and downs - part 3