I miss summer

BY THE LAKE

P9250134P9250114P9250131P9250123P9250098

Bukser – Saint Tropez // Læderjakke – mbyM // Crop top – Bik Bok // Taske – Everie // Smykker – Kranz og Ziegler, Michael Kors, Dyrbergkern

God eftermiddag læsere!

Jeg var i går sammen med min søster til; The Itimate Britney Spears Launch Show. Jeg gætter på, at nogle af jer piger sikkert har hørt noget om det eller mon ligefrem var med? Jeg havde givet det i fødselsdagsgave til min søster, som fylder 22 år her på søndag. Gaven faldt heldigvis i god jord, hihi. Jeg synes personligt, at det var en virkelig fed oplevelse og ikke mindst et fantastisk minde at have sammen med sin søster!

Jeg fik selvfølgelig taget et par billeder og videoer, men jeg er desværre ikke helt tilfreds med kvaliteten. Jeg har tænkt mig at fortælle meget mere om denne fantastiske oplevelse. So stay tuned!

På de ovenstående billeder kan I se, hvilket outfit jeg havde på i går. Jeg havde min nye taske i action, som jeg viste jer på forrige indlæg. Den passede bare perfekt til dette outfit. Jeg er i øvrigt helt vild med bukserne og dets print. Det gør virkelig noget ved outfittet.

Så har jeg desværre en dårlig nyhed. Jeg havde optaget min Berlin hall, som jeg havde lovet, men jeg synes simpelthen ikke den er god. Kvaliteten er faktisk rigtig god, men jeg synes, at jeg ser utrolig sur og kludrer rundt i ordene, men det er nok fordi at det er første gang, at jeg prøver at lave en video, men jeg har besluttet mig for, at den ikke kommer ud, MEN  jeg har en anden ting, som jeg forhåbentlig snart har klar til jer i den kommende uge!

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I miss summer