BY THE LAKE

DENIM LOVER

P9270261P9270265P9270316P9270288P9270351

Ripped jeans – Five Units // T- shirt – Piceces // Biker boots – Billi Bi

Heeeej kære læsere,

Kender I den følelse, hvor man bare føler sig overskudsagtigt? Jeg har den følelse i dag. Jeg stod tidligt op (på en søndag), og herefter begyndte jeg at tage alt mit tøj ud så min far, og jeg kunne flytte rundt på ALLE møbler i mit værelse, da jeg ikke var tilfreds med hvor møblerne stod i forvejen. Nu er jeg endelig blevet færdig, og jeg er SÅ glad for resultatet, og jeg glæder mig meget til at vise jer det! Derudover fik jeg også lige gjort hovedrent på mit værelse. Jeg glæder mig virkelig også til, at jeg kan vise jer vores stue, når den bliver færdig. Den bliver så fin!

Jeg ville deruover faktisk bare vise jer dette outfit. Jeg havde min mor til at tage billeder i går aftes efter, at jeg fik fri fra arbejde. Jeg havde virkelig ikke troet, at der var myg sidst i september. Jeg fik for første gang i år en masse myggestik, men pyt med det fordi jeg er meget tilfreds med kvaliteten og lyset på billederne.

Anyway, så synes jeg, at dette outfit er casual og lidt råt med hullerne i jeansene. Jeg synes, at de lyseblå og lysegrå farvetoner passer rigtig godt sammen.

Nu vil jeg gøre mig klar til, at jeg skal ud og fejrer min søster!

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BY THE LAKE