ON THIS RAINY DAY

Manglende kræfter

På det tidspunkt da jeg var rigtig langt ude i min anoreksi. Dvs. Perioden fra marts/april måned 2013 til januar måned 2014. Der havde jeg min egen hest, som jeg nu har solgt her i foråret. I dette indlæg vil jeg fortælle jer, hvordan jeg havde kræfter og energi eller rettede sagt ikke havde kræfter og energi til at både at ride, løbe og gå i fitness 6-7 dage om ugen.

Jeg husker tydeligt, at jeg havde svært ved at finde energi til alle disse fysiske ting, da jeg ikke fik nok mad. Næsten ingen mad er lig med ingen energi. Min krop var så presset. Den kørte på det allersidste.

Dengang kunne en hverdag se ud for mig, at jeg stod op meget tidligt og løb en tur. Derefter i skole, så fitness og så op og ride. Allerede da vi havde passeret skolen, var jeg svækket for energi. Jeg havde bare lyst til at sove. Jeg vidste ærlig talt ikke, hvordan jeg skulle tage mig sammen til at komme op i fitness, men på daværende tidspunkt så jeg træning som en pligt. I mit hoved var ikke noget som hed, at jeg ikke orkede fitness, fordi selvfølgelig skulle jeg det! Jeg var så afhængig af min træning. Når jeg var færdig i fitness, nåede jeg lige hjem og skifte tøj, og derefter skulle jeg op og ride.

Jeg havde aldrig rigtig lyst til at ride, da jeg simpelthen var så træt fysisk. Min krop kunne ikke mere, men jeg pressede den. Jeg gav mig aldrig 100 %, når jeg var oppe og ride på min hest, hvilket gjorde, at jeg fik rigtig dårlig sammenvigtighed. Jeg følte bare, at jeg var inde i denne onde cirkel, og at det aldrig nogensinde ville få en ende.

foto 2-2

Kys Louise

3

  • Helena

    Hej Louise, er lige faldet over din blog. Du er virkelig smuk og elsker dine outfits 🙂 Super flot at du er på vej ud af anoreksien, keep going! Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej søde Helena!
      Mange tusind tak! Jeg er virkelig glad for dine søde, søde ord <3
      Du må meget gerne skrive, hvis du gerne vil have jeg skal lave et indlæg om noget bestemt 😉
      Kys kys
      Louise<3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Det var så lidt 🙂
    Jamen tøj, make-up, hverdagsting osv. Generelt alt hvad du har lyst til <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON THIS RAINY DAY