Shop BY Louise Rasmussen

Er danskerne blevet for sundhedshysteriske?

 

PA280387

Sundhed er efterhånden et kæmpe stort tema i Danmark.

Hvornår er man sundhedshysterisk? Er det når man ikke rører noget med sukker? Er det, når du udelukker alt stivelse fra sin kost?

For mig er sundhed, at man er opmærksom på hvad man spiser. Med det mener jeg, at vi husker at spise levende mad, som giver den næring til kroppen, som den har behov for. Jeg ønsker, at have et balanceret forhold til mad. Det er blandt andet det, som jeg arbejder på. Et balanceret forhold til mad betyder, at du giver dig selv lov til at spise en is, kage eller hvad det nu skulle være. I sig selv er det ikke decideret usundt, men det handler om hvor stor en mængde, og hvor tit du vælger at spise det.

Jeg synes generelt, at danskerne mangler den rigtige viden omkring sundhed. De tror, at det er helt ’sundt’ at drikke Cola light, og at det ikke er lige så usundt som almindelig cola. Det er ikke helt rigtigt. Det er bare et eksempel, som jeg hører MEGET tit. Jeg mener i det hele taget, at danskerne har misforstået ting i forhold til kosten.

Jeg høre tit folk sige ’burde’. Jeg burde også begynde at motionere. Jeg burde også tabe mig. Jeg burde også træne mere. Ikke for at give nogen dårlig sammenvittighed. Jeg skriver bare om hvilke ting, jeg hører tit.

Jeg kan selvfølgelig ikke sige, hvad sundhed er for dig som person, da vi alle har forskellige opfattelser, men hvis man kigger ned af sig selv. Mærker sin krop, føler du dig stærk, har du energi, slæber du dig selv af sted, hvordan fungerer din mave, hvordan er dit humør, hvordan er din hud? Alt dette hænger sammen. Det fortæller dig nøjagtigt, hvad du har brug for at ændre.

Hvad er sundhed for dig?

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop BY Louise Rasmussen