FOLKESKOLERNES TACKLING AF SUNDHED // PART 2

THIS DRESS

P9280266 P9280285 P9280280

Hej kære læsere!

Jeg håber, at I har nyder weekenden! Nogle har efterårsferie i denne uge inklusiv mig selv, hvilket jeg synes er så skønt. Det bliver dejligt, at få et afbræk fra hverdagen og bare lave alt det man har lyst til uden at man skal tænke på skolen, hihi. Jeg kommer dog til at savne dem, som jeg går i klasse med, men mon ikke jeg kommer til at være sammen med i hvertfald nogle af dem i ferien?

Nu til min denne smukke kjole. Jeg har vist jer den før, men jeg må simpelthen vise jer den igen. Det er helt klart min ynglings kjole! Den er fra Malene Birger, hvis nogle er jer er interesseret. Jeg købte den lige før jeg havde fødselsdag, og jeg havde den på, på selve dagen. I kan finde indlægget lige her. Den findes hvis stadig væk i sort, men jeg ved, at den også fandtes i rosa, som jeg har på, pink og hvid.

Jeg havde denne enormt smukke kjole på til min storesøsters fødselsdag, som vi fejrede på Sticks Sushi i Rungsted, som også er min søsters ynglings restaurant. Vi har faktisk utrolig meget tilfælles (i skulle bare vide, haha). Min søster og jeg minder meget om hinanden med vores personlighed. Det er lidt vildt at tænke på, da vi kun har den samme far. Jeg tænkte også lige, at jeg ville vise jer et billede af hende, da jeg efterhånden har snakket en del om hende. Hun er virkelig den bedste storesøster!

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOLKESKOLERNES TACKLING AF SUNDHED // PART 2