Black' n grey

Hvorfor fik jeg anoreksi?

PA280474

Jeg er en tænker. Jeg tænker sindssygt meget over tingene – en masse forskelligt for det meste unødvendige ting. Jeg er begyndt at tænke over, hvorfor det var, at jeg fik anoreksi, som jeg tidligere har skrevet i dette indlæg, så kan man ikke sige helt ’nøjagtigt’ hvorfor det er, at man får anoreksi. Det er meget forskelligt fra person til person.

Jeg tror personligt, at det var fordi, jeg manglede kontrol i mit liv på daværende tidspunkt. På daværende tidspunkt skete der mange ikke så gode ting i mit liv, som jeg ikke kunne have kontrol over. Maden blev derfor meget let for mig at tage kontrol over.

Det er selvfølgelig ikke den eneste grund, men jeg tror, at det er en meget vigtig grund til at jeg fik anoreksi. De andre grunde tror jeg er, at jeg blev påvirket af de mange forskellige holdninger fra sociale medier, veninder osv. om den ideale kvindekrop. Det er selvfølgelig ikke de eneste ting, da der er mange andre ting som spiller ind.

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Black' n grey