SOME FACTS ABOUT ME

SÅ VIDT KAN DET GÅ!

Jeg var et smut forbi min kostvejleder i mandags. Mens jeg står og venter på, at hun kalder mig ind, tjekker jeg selvfølgelig Facebook (ventetiden skulle jo bruges på noget). Jeg scroller ned af min startside, hvor jeg ser, at LMS – Landsforening mod spiseforstyrrelser har lavet et nyt opslag omkring en indsamling til ære for en pige, som hed Siri. Det er Siris skole, som har startet indsamlingen. Siri er en pige, som gik i 2. B på Roskilde Katedralskole. Hun havde kæmpet en lang og sej kamp mod anoreksi, men tabte desværre kampen.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg begyndte at græde lidt midt i venterummet, da jeg læste dette. Puha. Jeg begyndte helt at ryste og få kuldegysninger. Det er først der, hvor det faktisk virkelig gik op for mig, at det kan ende sådan. Det er virkelig skræmmende – specielt fordi jeg selv stadig har den samme sygdom, og at jeg er desværre ikke den eneste. Mange tusinde piger såvel som drenge lider af denne sygedom.

Personligt så tror jeg, at det er et godt budskab til folk, da jeg ikke tror, at folk ved, hvor slemt anoreksi er. Grunden til, at jeg tror det, er udelukkende fordi, jeg selv har fået et par kommentarer med, at jeg bare skal spise, eller hvor er du åndssvag – spis nu bare den kylling. Noget i den retning, hvilket groft sagt pisser mig af.

Derfor synes jeg, at det er flot, at Siris skole har valgt at lave en indsamling til ære for hende!

Jeg håber, at I vil støtte op omkring denne indsamling, som Siris skole har lavet i ære for hende. Jeg sender en masse tanker til Siris familie, venner og de andre pårørende.

I kan finde indsamlingen til ære for Siri her.

Kys Louise

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOME FACTS ABOUT ME