SÅ VIDT KAN DET GÅ!

I’m back and here to stay!

PC190076

Jeg har været væk fra bloggen et lille stykke tid – godt og vel en måned. Det har været med blandede føleser, at jeg har undladt at blogge. Jeg har fået en del spørgsmål fra jer søde læsere, om jeg var stoppet helt med at blogge, hvilket jeg sætter stor pris på, da det gør, at jeg får endnu mere lyst til at vende tilbage til at blogge igen! Jeg har savnet det, men jeg har også været bange.

I tænker nok, hvad er der at være bange for? Men jeg har fået en eller to kommentar omkring det at have en blog. På den negative måde. Det slog mig lidt ud…

Jeg er nu nået frem til, at jeg gør, hvad jeg har lyst til. Jeg gør det, som gør mig glad, og er ligeglad med hvad andre tænker og mener om mig. Det er ikke mit problem!

Det er dog ikke den eneste grund til, at jeg har være fraværende fra bloggen. Der har været et par andre ting, som har distraheret mig bl.a. private ting og skole, som har gjort, at jeg ikke var inspireret og lidt nedtrykt, men nu har jeg fundet min gamle energi frem igen, som jeg fremover kun vil bruge på ting og mennesker, som gør mig glad, og så vil jeg prøve at sprede en positiv energi.

Kys Louise

1

  • Helena

    Lyder godt Louise – folk med negative kommentarer har bare ikke noget at have det i 🙂 De skal i hvert fald ikke lade dig komme ned med nakken, og ødelægge noget man normalt er glad for at lave. Godt at du har fundet din gamle energi igen. Håber du nyder julen <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SÅ VIDT KAN DET GÅ!