ER JEG ENDELIG UDE AF ANOREKSIEN?

HVAD GJORDE ANOREKSIEN VED MIG?

IMG_5331

Anoreksien er en ondsindet psykisk sygedom, som fik mig til at køre i den samme cirkel hele tiden. Jeg havde faste vaner, faste madvarer, som jeg indtog.

Jeg vil mene, at man godt kan sige, at den hjernevaskede mig; man skal have kontrol over sin vægt og mad – hele tiden, den gjorde, at jeg fik en helt forkert opfattelse af mig selv som person både fysisk, men også psykisk. Det er ikke en realistisk opfattelse fordi, jeg så mig selv helt anderledes, end jeg faktisk var.

Forstil jer, at den fylder 99 % af jeres liv. Dens magt er enorm! Anoreksien bliver ens ven på en måde.

Anoreksien gjorde blandt andet, at min udvikling gik helt i stå. Jeg voksede ikke, min menstruation udeblev, mit hår voksede ikke – det faldt nærmere af, mine negle var meget svage og knækkede osv.

Jeg kunne se realiteten i, at det ikke kunne fortsætte, men det var meget svært at stoppe. Jeg isolerede mig fra mine venner, familie, og jeg havde ikke lyst til at ride mere. Jeg ville bare være alene. Alene med mig selv og min spiseforstyrrelse. Det gjorde så, at jeg mistede min koncentration og energi, og jeg havde meget svært ved, at følge med og på daværende tidspunkt gik jeg i 9. klasse. Det var lige op til afgangseksamen.

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ER JEG ENDELIG UDE AF ANOREKSIEN?