HVAD GJORDE ANOREKSIEN VED MIG?

Hvad kunne der have sket, hvis jeg havde fortsat?

Der kunne være sket det, at jeg højst sandsynlig var blevet meget tyndere, jeg havde fået følgesygdomme, jeg var blevet endnu mere ulykkelig osv. Og i værste fald var jeg død af sygdommen.

Jeg må indrømme, at jeg blev meget chokeret, da min daværende kostvejleder fortalte, at jeg kunne dø, hvis jeg fortsatte. Det ramte mig. Af en underlig grund havde jeg ikke troet, at jeg ville kunne dø, også selvom at jeg prøvede at få det virkelig dårligt af sygdommen. Tanken havde slet ikke strejfet mig.

Når man har en spiseforstyrrelse udsætter man sin krop for et enormt pres. Det kan f.eks. føre til, at man får mave- og tarmproblemer, knogleskørhed, hjerteforstyrrelser, udeblivelses af menstruation, hårtab.

Udover de fysiske ting så kan spiseforstyrrelsen også sætte sine psykiske spor og have sociale konsekvenser, f.eks. vil man isolere sig fra sine venner – især i spisesituationer, og det kan så medføre, at man kan udvikle angst, selvskadende adfærd eller depression.

Jeg synes det er skræmmende at tænke på, at jeg kan sammenligne mig selv med de forskellige faktorer. Jeg vil aldrig nogensinde tilbage, hvor jeg har været, og det vil jeg kæmpe for.

Kys Louise

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HVAD GJORDE ANOREKSIEN VED MIG?