Hvorfor valgte jeg at gå i tiende?

Spring is near

P2090064P2090067P2090077P2090084P2090082P2090046

Bedre sent end aldrig. Ja, det er lidt tid siden, at jeg sidst har skrevet på bloggen, men jeg har besluttet mig for at blogge, når jeg tid – så jeg ikke stresser over det, da jeg synes der 117 andre ting, som også skal gøres.

I skal dog ikke tro at det ikke er fordi, at jeg ikke kan lide at blogge fordi det kan jeg!

Let’s move on – Jeg fik søde Emma til at tage nogle billeder af mig i det tøj, som jeg er i ført i dag. Selvfølgelig har jeg min elskede, elskede pels på. Åh, gud, hvor er jeg dog glad for, at jeg købte den, hihi

Hvor er det dog skønt i øvrigt, at man endelig kan mærke at foråret er nær. Jeg elsker at solen er dukket frem, og det ikke længere er gråt og trist.

– Der går ikke mange dage før det næste indlæg kommer. I promise!

Kys for nu.

Kys Louise

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvorfor valgte jeg at gå i tiende?