15 årig københavner ved navn Louise Pårensgaard Rasmussen, som har haft en spiseforstyrrelse, men ud over det, så er en pige med alt for store drømme. Jeg er perfektionistisk; du vil finde gennemførte indlæg, hvor der er læst og redigeret til sidste detalje. Inderst inde er jeg girly, lidt traditionel hvad angår romantik.

En af mine helt store passioner er mode. Min stil er enkel og feminin. Jeg elsker at eksperimentere i et miks af kendte og ukendte designere, dyre og billige mærker sammen. Mode fylder en lige så stor del, som at leve sundt og træne gør for mig!

Jeg prøver så vidt muligt at leve sundt og træne en masse. Sundhed og træning fylder ligeledes en stor del af min hverdag, og det er også en af mine store passioner. Jeg nyder at vide, at jeg kan give min krop den rette næring, som den har brug for. Træning er noget, som også fylder min hverdag, og jeg prøver at gøre mit bedste for at nå at træne 4 – 5 dage om ugen.

På min lille blog vil du i fremtiden begynde, at finde alt fra outfits og drømmeønsker til sundhed, træning og hverdagstanker – og forhåbentlig en masse inspiration. Jeg vil selvfølgelig stadig fortælle hvordan jeg udviklede mig til at få en spiseforstyrrelse, min rejse mod at komme ud af den igen og stadigvæk forholde mig til emnet, da jeg stadig finder det meget relevant!