Birthday nails

Birthday outfit

indlæg7indlæg40indlæg41indlæg23indlæg44indlæg21indlæg18Kære læsere!

Jeg havde en skøn fødselsdag i går! Jeg blev fejret af min søde familie og min smukke veninde. Selvfølgelig også en masse lækre gaver, hihi.

Inden vi tog på min ynglings restaurant; Stick n Sushi på Tivolihotellet tog vi forbi Amalie Haven, hvor min veninde tog nogen billeder af min i min smukke kjole.

Jeg ville faktisk bare vise jer mit outfit, som jeg havde på i går til min fødselsdag. Det er den smukkeste kjole, at jeg nogensinde har ejet! Den er fra Malene Birger. Den falder så smukt på ens krop. Jeg er normalt ikke så vild med oversize kjoler, da jeg er lidt bange for, at jeg kommer til at se for stor ud. Hvilket er ret dumt, at jeg tænker sådan, men det er en af de ting jeg også skal lære. Fordi oversize kjoler er faktisk nogen utrolige flotte kjoler, hvis de falder rigtigt, og selvfølgelig passer godt til pigen.

Det endte så bare med at jeg blev helt forelsket i den her kjole, da jeg gik forbi den, at jeg simpelthen blev nød til at prøve den og derefter eje den, hihi!

Udover kjolen så har jeg nogen nudefarvet sko på fra ALDO og den nudefarvet taske er fra ASOS.

 

 

 

 

 

 

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday nails