En dag der ændrede alt

Birthday nails

negleindlæg1Er det ikke nogen fine negle, som jeg har fået lavet mig? I går tog jeg en tur op til Hillerød for, at få lavet mine negle hos dygtige Katja Yoon, som er den samme, som jeg plejer, at få lavet mine negle af, men nu er hun blevet selvstændig.

Jeg synes i hvert fald, at mine negle er blevet rigtig fine med en masse sten! Jeg har en del begivenheder i de næste uger bl.a. min fødselsdag, som er i morgen, min dimission, og en hel masse andre, meget spændende ting.

Jeg har også fået lavet shellak på mine tær. Jeg synes simpelthen, at de er SÅ fine! Nu er jeg i hvert fald klar til at gå i sandaler. Det eneste jeg mangler er dog bare den brune kulør.

Jeg glæder mig meget til min fødselsdag i morgen og fejre den med nogen af mine tætteste. Jeg kommer helt sikkert til at uploade en masse billeder på Instergram så, hvis I er interesseret I at følge med, så hedder jeg lullemus på Instergram.

Jeg tænker i øvrigt på, at jeg vil lave et outfit indlæg med mine smukke fødselsdagskjole fra Malene Birger, som jeg skal have på i morgen, hvis I synes, at det ville være spændende. Den er så smuk! negleindlæg

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag der ændrede alt