I'm home again

COARL NAILS

 

P9140026P9140036P9140035

God eftermiddag læsere,

Åh Gud, hvor det regner meget i hvertfald her, hvor jeg bor. Det er virkelig et trist vejr, men tilgængæld er det ekstra hyggeligt at hygge indenfor. Jeg kan løfte sløret for, at jeg er i gang med en redigere min Tysklands haul, som forhåbentlig er ude i løbet af denne uge (vi krydser fingre for, at jeg kan finde ud af at redigere den). Jeg har stort set filmet hele dagen, så jeg håber, at det endelig resultat er godt!

Nok om det. Jeg har lige fået lavet mine negle igen efter en lille pause, da jeg har skulle finde en ny negle tekniker. Mine negle var virkelige dårlige. De var knækket i selve neglen på flere af mine negle. Av, det gjorde ondt, men nu har jeg fået lagt en forstærkning, så mine egne negle kan få lov til, at vokse sig stor og stærk uden forstyrrelse.

Efter at jeg havde fået ordnet mine negle købte jeg tre nye neglelakke fra mærket Essie. Et lille tip til jer piger; lige nu i Matas kan I få 3 for 2 neglelakker fra Essie. Jeg udnyttede muligheden, da jeg manglede nogle nye farver. En af de nye farver, som jeg købte var denne her coal farvet neglelak, som hedder Tart Deco, hvis nogle af jer er interesseret i denne fine farve.

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm home again