I'm a moss girl

SLAP NU AF!

PA190332

Jeg har altså et problem. Det er faktisk et ret stort og irriterende problem.

Jeg har lidt svært ved at slappe af. Rettere sagt: meget svært ved at slappe af. Jeg har mange ting, som jeg meget gerne vil nå i løbet af en dag samt, at jeg er på farten stort set hele tiden. Det eneste tidspunkt jeg slapper af er, når jeg ligger i min seng og skal sove. Ellers ikke. Møg hamerende irriterende.

Jeg er SÅ træt. Min krop er træt. Den har brug for at hvile, men det har mit hoved også. Jeg har gentagne gange fået af vide af min kostvejleder, at jeg skal slappe af. Det samme siger min coach også til mig nu. I forrige uge, da jeg var hos min kostvejleder fortalte hun mig, at jeg så ud, som allerførste gang vi mødte hinanden. Bleg, udmattet, ikke den der gnist i øjet. Det skræmte mig meget, da hun sagde det! Efter det er jeg blevet meget motiveret til, at jeg SKAL lære at slappe af.

Det vil være et kæmpe skridt på vejen for mig, hvis jeg lære at slappe af, da min problemer f.eks. spisning vil blive lettere, da jeg vil få mere overskud og energi til at kæmpe. Jeg vil få lettere ved, at komme ud af min spiseforstyrrelse, da den bliver påvirket af, at jeg presser mig selv til det yderste hele tiden. Det er lige før at det er sværere for mig at lære slappe af end at komme ud af min spiseforstyrrelse.

Kender I ikke godt det, hvor man ikke kan ’finde’ tid til at slappe af, da man har booket sig op med aftaler og en masse praktiske ting, som man gerne vil nå?

Er der nogle af jer, som har et eller flere gode råd til hvordan jeg kan lære at slappe af?

Hvordan slapper i bedst af?

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm a moss girl