Hej Verden!

Hej Verden!


          

 

Ja, det her er så mig!

Ja, det her er så mig!

 

Søndag d. 11 maj blev så dagen, hvor jeg oprettede en blog!

Jeg har længe gået og tænkt over at lave en blog, og nu har jeg endelig besluttet mig for at føre den ud i livet.

Her på min lille blog har jeg planer om fokusere på emner omkring anoreksi og i det hele taget spiseforstyrrelser, sundhed, træning, fashion og ellers bare blogge om hvad der nu falder mig ind!

Der er nok mange af jer, som tænker: ”Hvorfor vil en teenagepige blogge om spiseforstyrrelser? ”, men det er altså fordi, jeg synes det er et meget vigtig emne specielt for unge piger. Jeg har selv haft anoreksi, og derfor vil jeg rigtig gerne blogge omkring mine tanker, holdninger, erfaringer og om min historie. Forhåbentlig vil jeg kunne hjælpe nogle af jer skønne piger, som lider af en spiseforstyrrelse – og måske ville kunne bidrage med et råd eller to!

Kys Kys

Louise!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hej Verden!