Hvor er jeg henne i min spiseforstyrrelse?

Endnu en blogger?

IMG_3768

Endnu en som starter en blog, men som ikke får succes med den. Hun skriver bare om det samme som alle andre.

Det tror jeg, at der er mange som tænkte, da jeg valgte at lave min egen blog. Selvfølgelig skriver jeg om de samme emner, som de andre bloggere, da det er en næsten umulig opgave ikke at skrive om sundhed, mode, træning, beauty osv., som jo vedrører os alle.

Jeg har ikke et kæmpe mål med denne blog, men man ønsker vel altid lidt succes. Mit eneste ønske er blot, at jeg kan nå ud til piger, som kan have et problem med en spiseforstyrrelse, og jeg forhåbentlig bare kan hjælpe dem en lille smule!

Jeg ønsker ikke at være som andre bloggere. Jeg ønsker på ingen måde, at være som andre!

Jeg vil være mig selv. I skal kunne lære mig at kende i gennem min blog.

Jeg vil gerne opnå nogle ting med min blog; at jeg kan få piger, og måske også drenge til at forstå, at man ikke skal sulte sig selv for at få en pæn krop. Derudover vil jeg gerne kunne dele mine egne erfaringer og råd omkring teenagelivet, pigeproblemer og tanker og sundhed. Jeg vil gerne kunne inspirere og dele modetips, da jeg har en kæmpe stor passion for mode.

Indlæggene, som jeg skriver, er rettet igennem til den mindste detalje, og jeg gør det ikke halvhjertet, da jeg er så perfektionistisk, at de ting, som jeg gør og laver altid sker helhjertet!

Kys Louise

2

  • Louise Lassen

    Hej Louise,

    Det lader til, at vi deler flere ting 🙂 Ud over det flotte navn ser det ud til, at vi også deler vores erfaring med en spiseforstyrrelse og har valgt at kombinere dette med en passion for at dele ud af disse erfaringer via vores blog.

    Jeg vil helt sikkert følge din blog fremover og håber, du vil gøre det samme med min. Ligesom dig ønsker jeg blot at dele nogle af mine tanker omkring emner såsom sundhed, mode og træning, og forsøger at give nogle råd til, hvordan man evt. kan arbejde på at få det bedre på sig selv.

    Glæder mig til at se mere fra dig :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er jeg henne i min spiseforstyrrelse?