DENIM LOVER

Get ready for fall with the perfect jacket

Budget vs Luxery fall jackets

Nly trend faux fur jacket // Stine Goya // Alexsander wang // H&M

Jeg elsker personligt disse indlæg! Det er dog ikke altid det er let, at finde et prisvenligt alternativ – det er der sikkert mange af jer, som kender til.

Den smukke, smukke strudsepels fra Stina Goya har i (meget) lang tid været på toppen på min ønskeliste til efteråret og vinteren. Jeg er helt forelsket i den. Jeg kiggede på den sidste år, men jeg var dog for nærig at kaste 3200 kr,- efter den, men jeg overvejer stærkt i år at købe den! Hvis man dog ikke vil kaste så mange penge efter pelsjakke, så har Nelly et meget fint alternativ til 549 kr,-.

Jeg er også helt vild med frakker som disse, som er herre inspireret. Jeg har fundet nogle alternativer til min egen, som jeg købte i Berlin, som jeg elsker at gå med! Den kommer forhåbentlig på bloggen i den kommende uge.

Jeg har aldrig haft så mange jakker, som jeg har i år. Jeg tror, at jeg er gået i et slags jakke mood, haha. Disse lækre jakker på min college er dog min ynglings modeller.

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM LOVER