Turtle neck

Falling for fall

falling for faaaaalFalling for faaalfalling for faaaaaaaaal

God eftermiddag søde læsere!

Eller rettere sagt god aften, da det allerede er blevet mørkt. Det er en af de ting, som jeg ikke er mindre vild med ved efteråret. Jeg er dog helt vild med efterårets farver og alle de tusindvis af løse blade. Jeg synes virkelig, at det er så smuk om efteråret! Udover efterårets natur elsker jeg efterårsmoden, hihi. Jeg synes personligt, at nogle af de fedeste mode tendenser både for tøj og sko findes på denne skønne årstid.

Jeg fik skudt et par billeder af dagens outfit i dag, da jeg havde frikvarter, hihi. Denne kjole  har jeg købt i Vero Moda, hvor jeg arbejder, og den er fra mærket Piceces. Den er så fin, men samtidig meget causal. Den er virkelig også skøn at have på, og det er ikke en kjole, som ‘kravler’ op, som de fleste kjoler gør, hvilket gør den fantastisk til at cykle i, haha.

Jeg valgte nogle guldsmykker og mine nye hvide Adidas sneakers – så der skete lidt mere ved dette hverdags outfit. Desuden har jeg min ynglings jakke på! Jeg har slet ikke fået taget billeder af den, men den er dog med I min ‘Outfti Of The Day’ video – så tag et smut forbi og se den lige her!

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turtle neck