Simpel healthy and delicious recipe

WHAT’S IN MY SCHOOLBAG?

 

PA020260PA020264PA020275PA020265PA020262PA020272

I dag bringer jeg jer mit første; What’s in my bag indlæg. Delvist fordi dem som kender mig (specielt mine venner og veninder) ved, at jeg ikke holder kæft om min taske(er) og delvist fordi, at jeg faktisk selv rigtig godt kan lide at læse indlæg som disse, da jeg synes, at det siger meget om en person.

I dag har jeg taget udgangspunkt i min skoletaske, da jeg tænker, at det kunne være meget praktisk eftersom, at vi starter i skole igen om mindre end en uge. Min standard – og min i byentaske ser selvfølgelig anderledes ud. I må lige give lyd, hvis det kunne være spændende, at se hvad jeg har I dem.

Først og fremmest så har jeg jo min pung. Min pung har jeg altid med på mig. Min pung er fra DKNY. Jeg går dog og overvejer, at skifte den ud da den er blevet rimelig slidt i løbet af årene. Jeg har også altid mine høretelefoner på mig, da jeg virkelig elsker at høre musik. Jeg skal f.eks. også altid have noget musik kørende i baggrunden, hvis jeg er alene.

Dernæst så har jeg selvfølgelig altid nogle beauty products med mig. Jeg går ingen steder uden min conceler fra Kiko og Nilens jord, da de altid er klar til at redde mig, hvis min make up har brug for at blive frisket op. Jeg har altid en parfume med. Det skifter lidt dag til dag, hvilken en jeg tager med. Den som er på billedet er fra Nicole Campell. Sidst men ikke mindst har jeg ALTID en læbepomade med mig. Igen skifter det også med, hvilken læbepomade jeg har med mig. Læbepomaden som er på billedet, og som helt klart er en af mine ynglings og den, som jeg har købt gang efter gang er fra Clinique.

Jeg har altid vand og mad på mig. Jeg render altid rundt med tre vandflasker. Ja, det lyder nok lidt overdrevet, men ellers så glemmer jeg at drikke vand, og jeg er lidt sart med hensyn til vand, da jeg synes, at der er meget stor forskel på hvordan vand smager. Jeg har næsten altid en Rawbite med mig, da jeg stort set altid er på farten. Jeg er nemlig blevet meget omhyggelig med, at jeg skal huske at spise mine måltider. Jeg har også en tendens til at blive lidt bitchy, når vi rammer eftermiddagen, da jeg bliver sulten, og der hjælper det lige med en Rawbite.

Så ja, det er havd jeg går og gemmer på i min skoletaske. Hvad har I, i jeres taske?

Knuuus

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpel healthy and delicious recipe