Hvorfor fik jeg anoreksi?

’En dårlig dag er et dårligt liv’

PB020546

Sådan har jeg tænkt. Jeg vil vædde på, at jeg ikke er den eneste. Når ens liv begynder at blive svært. Det er så let at sige, at man har et lorte liv.

Jeg prøver at tænke positivt, selvom det er fandens svært! Man har bare lyst til at skrige og råbe.

Jeg har lært med tiden hvad der virker bedst for mig, hvis jeg har en dårlig dag, hvor alt ikke går godt. Jeg plejer at tage i skole, hvor jeg prøver at få det bedste ud af dagen, og jeg er så heldig at have nogle fantastiske venner på min skole, som altid er smilende og fulde af energi, som altid for mig til at grine. Derefter tager jeg altid direkte hjem fra skole, hvor jeg så enten bare slapper af, hygger og tænker. Allerede om aften bliver jeg mere positiv. Dagen efter så er jeg klar på livet!

Jeg prøver så vidt mulig at hjælpe mine venner og veninder, hvis de har dårlig dag ved at give dem et råd eller to, som jeg ved hjælper mig, hvis jeg har en dårlig dag.

Mit budskab i dette indlæg er dog, at hvis du synes, at du har en dårlig dag, er det ikke ensbetydende med, at du har et dårligt liv – husk det! Prøv at tænke på, at det faktisk ville være lidt kedeligt, hvis der ikke er lidt udfordringer. Det er på sådan en måde, at du lærer utrolig meget om livet og dig selv.

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor fik jeg anoreksi?