Manglende kræfter

A little update

fotoHej søde læsere,

I får lige en lille update fra mig af. Jeg er i fuld gang med, at planlægge en masse indlæg til jer. Stay tuned!

Derudover så skal jeg i morgen ind til København, hvor jeg skal have lavet en forandring med mit hår hos min nye frisør Simon, som ejer Zhou. Ihh, hvor er jeg spændt på resultatet, men jeg må indrømme, at jeg er også lidt bange for, hvordan det kommer til at se ud. Jeg er SÅ dårlig til, at få lavet noget nyt med mit hår, da jeg virkelig er bange for, at det bliver grimt. Der er mange som siger; “Bare rolig. Det er bare hår. Det vokser ud igen”, men for mig er det ikke bare hår. Dettager lang tid før det, så bliver ens ‘normale hår igen’, men nu må vi se. Jeg prøver i hvertfald på at tænke positivt.

Efter det så tager jeg også et smut forbi min kostvejleder, da jeg rejser til Berlin på mandag med min skole. Jeg glæder mig meget, men jeg er også meget nervøs for, hvordan jeg håndterer det med mad og motion. Jeg skal derfor forbi min kostvejleder, hvor hun lige guider mig i gennem, og hjælper mig. Jeg vil komme ind på alt det i løbet af de næste par dage.

Jeg er desværre også fået rigtig ondt i hovedet og lidt kvalme, men mon ikke, at jeg er klar igen i morgen? Jeg måtte derfor tage hjem fra en af de sidste timer i skolen, og derefter ringe til mit arbejde og fortælle dem, at jeg desværre ikke kunne komme på arbejde i dag.

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manglende kræfter