SLAP NU AF!

Don’t judge a book by it’s cover

PA190150

Hvordan kigger du på folk? Dømmer du dem, fordi, de har tatoveringer? De ser sure ud? Har farverigt hår?

Holder du dig væk fra dem, fordi de er anderledes? Anderledes end dig? Har du nogensinde prøvet, at komme i kontrakt med dem? Prøve at lære dem at kende?

Min personlige holdning er, at man ikke skal dømme folk på det ydre. Jeg skal endelig ikke lyde ’hellig’. Selvfølgelig har jeg dømt folk på deres ydre. Hvem har ikke det? Jeg har da selv dømt folk meget på et tidspunkt. Jeg har bare lært med tiden. Specielt efter at jeg er begyndt, at blive social ’igen’, at jeg skal ikke dømme en person ud fra deres ydre eller det, som jeg har hørt om dem.

Specielt efter at jeg er startet på tiende har jeg fået så mange skønne og meget forskellige venner og veninder. Jeg ELSKER at de hver især er forskellige – de ikke er ens. Jeg prøver, at snakke med så mange mennesker, og de behøver jo ikke blive min bedsteven. De behøver ikke engang at blive min ven, hvis jeg ikke bryder mig om dem, men måske møder jeg en kommende bedsteven – who knows?

Jeg har fundet ud af nogle piger ser mig, som ’arrogant’ eller snobbet. Jeg vil helst ikke fremstå, som snobbet eller arrogant. De har ikke sagt det til mig, men jeg har hørt det via mine venner. Jeg tror personligt, at det er tøsefnidder, men det kan man vel ikke komme uden om lige meget, hvor man går i skole henne?

For mig er det fint, at de har den holdning om mig. De kender mig jo ikke. De har sikkert ikke engang haft en samtale med mig. Jeg har hørt, når folk begynder at snakke med mig og lære mig at kende, at de siger overraskende til mig, at jeg faktisk er rigtig sød. Jeg plejer, at grine og spørger dem, hvordan havde de så har troet, at jeg var? De fortæller, at de troede, at jeg var arrogant. Ja, fordi folk har sagt det.

Dette er et glimrende eksempel på, at man ikke skal dømme folk uden at man lærer dem at kende eller i det mindste har en samtale med dem!

Husk på hvordan du selv fremstår som person. Tænk på hvordan folk ser på dig. Er du en som bagtaler folk? Vil du helst bare holde dig for dig selv? Eller snakker du med en masse forskellige mennesker?

Jeg håber, at I forstår det budskab, som jeg her prøver at komme ud med.

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLAP NU AF!