Birthday outfit

Compliment people. Magnify their strengths, not their weaknesses

selvtillidI hverdagen glemmer man ofte at give folk omkring sig ros og komplimenter. Det kan også være man f.eks. tænker: ”Ej, noget flot hår hun har!”, men at man så ikke vælger at sige det til vedkommende. Det kan netop være disse små komplimenter, som er med til at opbygge andres selvtillid. Hvis man formår at gøre det til en vane, vil det både give dig selv og andre bedre selvtillid. Der er også stor chance for, at andre vil give dig komplimenter tilbage.

Jeg elsker personligt at få komplimenter, men jeg er rigtig dårlig til at svare på komplimenter, da jeg bliver rigtig smigret. Jeg tænker dog nogen gange, hvis jeg f.eks. går på gaden og f.eks. ser en pige med en fed stil, så kan jeg godt glemme at sige det til hende, selvom jeg tænker, at hun har en virkelig fed stil. Personligt kunne jeg også blive bedre til at give folk komplimenter.

Gør det til en vane at spotte positive ting hos folk omkring dig. Opdager du noget, du synes er godt og kommenterer på det, vil du selv blive opfattet som en super positiv og rar person – samtidig med, at vedkommende, som får et kompliment fra dig, sikkert vil rette ryggen lidt ekstra og få et smil på læben.

Der skal sådan set ikke meget til.

Jeg fik en kompliment, som jeg blev utrolig glad for, for godt 1-2 måneder siden, hvor min far skulle købe en is, og pigen, som ekspederede min far, spurgte ham om jeg var hans datter. Min far sagde selvfølgelig ja, og jeg blev lidt nysgerrig over, hvad det var de snakkede om, fordi de netop kiggede på mig. Jeg gik derfor hen til dem, og pigen sagde til mig, at jeg var utrolig smuk. Jeg blev meget smigret, og takkede hende. Jeg sagde dog i lige måde, da jeg også synes, hun var meget smuk. Hun lyste op. Jeg siger dog de ting, som jeg mener, hvis folk spørger om min mening, og jeg ville ikke kunne finde på at lyve om sådan nogen ting.

Dette er blot et eksempel på, at der ikke skal meget til.

 

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday outfit