LET'S TALK

I’M BACK!

P7230790P7230775P7230773P7230779P7230785P7230782

Godaften søde læsere!

Jeg er tilbage! Sikke et lækkert vejr at komme hjem i! Jeg har haft en fantastisk ferie både med mine venner, veninder og forældre. Det er i hvertfald ikke en ferie, som jeg kommer til at glemme, hihi. Jeg har simpelthen så mange billeder, som jeg meget gerne vil vise jer, og en hel masse indlæg til jer. Glæd jer! Har i øvrigt set mine indlæg, som jeg postede de to første dage?

I morgen får i et indlæg, hvor jeg fortæller jer om mine op – og nedture af hensyn til min spiseforstyrrelse.

De overstående billeder er fra havnen i Alanya. De blev taget lige inden vi kørte mod lufthavnen i Antalya, så det var mit ‘rejseoutfit’. Jeg synes det er så fint. Jeg er helt vild med nederdelen. Den er så fin med alle de blonder. Hvidt er også så flot, når man har fået lidt farve. Nu kan man da hellere ikke kalde mig en blegfis mere, hihi. I øvrigt er jeg stort set klædt i tøj fra Topshop fra top til tå – undtagen mine sko de er fra Pavement og min lækre taske er fra Malene Birger.

Det meget skrigende orange armbånd var altså ikke med fri vilje, at jeg skulle gå med det, men ellers ville jeg ikke kunne få mad, da vi skulle have det på, når vi havde All inklusive, så det er desværre også med på de andre billeder, som jeg vil vise jer, men sådan er det.  Det var så varmt at tage billederne. De sidste tre dage, som jeg havde der nede var der 40 grader i skyggen. Så der var over 40 grader, da min far tog billeder af mit outfit, men det var slet ikke så slemt med varmen, når  jeg rendte rundt i badetøj og lå på stranden.

I dag har jeg gjort rent på mit værelse og pakket min kuffert ud. Så tænker I nok; “hvorfor gøre rent når det er sådan et lækkert vejr?”, men jeg kan slet ikke klare alt det rod og at der er beskidt. Ellers så har jeg sovet, spist og en lille times styrketræning. Jeg er SÅ træt. Det med, at jeg kom hjem med fornyet energi er altså ikke helt rigtigt, men det er min egen skyld. Jeg har stået tidligt op og gået alt for sent i seng fordi jeg selvfølgelig skulle i byen med mine skønne venner og veninder.  Så I aften smutter jeg tidligt i seng, hihi.

Har I været på ferie i Alanya i sommerferien? Eller måske et andet lækkert sted?

Kys Louise

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LET'S TALK