Up and downs - part 1

BEAUTIFUL WHITE PLAYSUIT

P7260827P7260879P7260886P7260810P7260794P7260864P7260862

Godaften kære læsere!

I går aftes tog min far og jeg på stranden for at tage nogen billeder af denne smukke playsuit. Lidt anderledes location end jeg plejer, men jeg synes at det passede rigtig godt til dette outfit. Jeg har fået ret mange komplimenter for denne jumpsuit for dens smukke ryg. Det er virkelig en af de smukkeste playsuits, som jeg har i mit klædeskab og jeg har efterhånden et par stykker, hihi. Den er helt hvid og meget enkelt, hvilket er perfekt eftersom jeg lige er kommet hjem fra ferie, og er blevet lidt brun. Det gør det så meget pænere til hvidt tøj, men udover det, så har den sådan en helt vild smuk ryg. Jeg er blevet helt forelsket i blonder her for tiden. Simpelthen så fint og romantisk. Jeg havde tilføjet mine nude sandaler fra A-pair, og nogen fine guldsmykker. Playsuiten er i øvrigt fra H&M. Min plan var at den skulle have været med til Alanya, men det tog desværre alt for lang tid med posten, men til gengæld var der en ‘gave’ til mig, da jeg kom hjem. Det er jo også ret skønt!

De sidste to billeder er kun fjolle billeder, da jeg ville se hvor godt mit kamera tog billedet uden det blev sløret, når jeg kastede med håret. Jeg blev positiv overrasket. Det tager altså virkelige gode billeder!

Hvad synes I? Har I haft en skøn weekend?

Ha’ en fortsat dejlig aften!

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Up and downs - part 1