Hvordan fandt resten af min familie ud af, at jeg havde en spiseforstyrrelse?

LET’S TALK

IMG_1717Jeg er blevet meget stærkere fysisk og psykisk efter alt det, som jeg har været igennem. Jeg giver aldrig op mere. Jeg kæmper til det sidste lige meget hvad! Jeg elsker at udfordre mig selv og overskride mine egne grænser. Jeg har lært meget om min krop, mig selv, træning og kost.

Jeg er blevet vild med styrketræning, og jeg laver ikke nær så meget cardiotræning, som jeg har gjort.  Personligt er jeg ikke specielt vild med cardiotræning dvs. løb, i det hele taget noget, hvor du får din puls op. Mange anorexipiger som jeg, tror, at man bliver nødt til kun at lave cardiotræning for at forblive tynd. Så det eneste, som de/jeg gjorde var, at løbe. Vi kunne løbe i flere timer, hvis vores kroppe kunne klare det. Nogen gange kan jeg huske, at jeg også lavede lidt ’styrketræning’ i form af 1 Kg vægte.

I det hele taget er der rigtig mange kvinder og piger, som er ’bange’ for styrketræning. Det er de, fordi de tror, at de får store muskler ligesom en mand. Vi piger har slet ikke så meget testosteron i vores krop, som mænd har, så vi vil aldrig kunne blive så store – trust me!  Jeg troede også på et tidspunkt, at jeg vil blive den kvindelige udgave af Arnold  Schwarzenegger. Det lyder måske lidt voldsomt, men jeg har det med, at tænke meget overdrevet!  Hvis man begynder at styrketræne og udfordrer sig selv, så sker der altså noget! I vil nok ikke ligefrem kalde mig stor. Tit når jeg er i fitness er trænerne dernede meget overraskede over, at jeg kan løfte så tungt, som jeg gør, da de nok synes at jeg ikke ser så stærk ud.

Cardiotræning former ikke din krop. Det gør styrketræning. Du sætter gang i din fedtforbrænding og dit stofskifte bliver meget bedre ved at styrketræne. Selvfølgelig er det også rigtig godt, at dyrke cardiotræning med hensyn til ens fedtforbrænding, kondition osv.

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan fandt resten af min familie ud af, at jeg havde en spiseforstyrrelse?