Er du sur?

My favorite perfumes

Hejsa piger!

Nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvilken parfume man skal gå efter, da der er så utrolig mange forskellige parfumer fra en masse lækre mærker. Jeg har efterhånden prøvet en del parfumer. Nogle af dem af jeg holdt fast i, i flere år. De andre bruger jeg slet ikke mere. Jeg kan huske fra, da jeg var mindre – omkring de 11-12 år gammel, hvor jeg begyndte at bruge parfume. hvor sangernes parfumer var de bedste. Specielt Britney Spears var min favorit, hihi. Det er endelig sjovt, at tænke på, hvordan tiderne ændrer sig og ens smag.

Jeg vil derfor give jer mit råd til nogle parfumer, som er mine ynglings og som har været mine fortrukne i flere år.

P9170072  Min absolute ynglings parfume er Black XS fra Paco Rabanne. Det er helt klart den parfume, som jeg har fået flest komplimenter for, når jeg har haft den på både fra det modsatte køn og piger. Jeg bruger den mest, når jeg skal til fest eller andre festlige arrangementer. Et lille tip fra mig; brug denne lækre duft, hvis du gerne vil have opmærksomhed (specielt fra drenge), hihi.

P9170071 Min to ynglings parfumer er begge fra Paco Rabanne. I kender nok denne; Lady Million. Den har været en af mine musthave inde for parfume området i efterhånden et par år, og det er den sikkert også et par år frem! Den har en lækker, klassisk og feminin duft, hvilket er perfekt i hverdagen!

Jeg håber, at jeg kunne hjælpe jer, hvis I leder efter en ny parfume, og at I kunne bruge mit råd, hihi.

P9170074

 

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du sur?