Er jeg smuk uden make up?

TODAY

 

P8011039 P8011049 P8011042 P8011061 P8011066 P8011068Hej søde læsere!

Jeg synes I lige skulle se mit tøj, som jeg har på i dag. Det er faktisk mit første ‘todays outfit’, hihi. Jeg har endelig fundet en hvid blazer! Det har virkelig været svært, og det har taget mig rigtig lang tid, da jeg ikke har ville give sindssyg mange penge for en. Denne her fine blazer fra Asos har jeg givet lidt over 500 kr. for. Buksedragten var i øvrigt den jeg havde på den første aften i Alanya, hvor jeg desværre ikke fik taget billeder, og jeg havde jo lovet  jer, at I skulle få lov til at se den. Den er fra BikBok, og den er virkelig smuk og yderst behagelig at have på. Der til har jeg min perlehalskæde fra Gina Tricot, som jeg har fået enormt mange komplimenter for! Mine fine blonde espadrilles fra H&M. Til sidst så har jeg mine ynglings taske fra Malene Birger. Ihh, hvor er jeg altså glad for den. Det er helt klart et af de bedste køb længe, som jeg har gjort mig.

I dag har jeg trænet og haft min første dag på mit nye arbejde. Jeg er allerede meget glad for det! Senere i dag skal jeg ud og spise – så alt i alt er det meget god dag.

Hvad skal i lave på en skøn lørdag?

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg smuk uden make up?